Pyjamastider

Här råder fortfarande pyjamastider. Är det inte underbart? Ungarna har pyjamasparty. Jag har dock tagit på mig kläder. Jeans och t-shirt. Bebben har precis vaknat från sin förmiddagslur. Söt, yrvaken och otroligt pigg och knallar omkring i sin vita pyjamas med små nallar på. Prinsen har tomtekläder på sig. Han tycker inte att det är pyjamaskläder och vägrar byta om.
Jag har just skalat potatis och morötter. De koker nu i två kastruller på spisen. En stor till oss och en liten till bebben, utan salt.
Idag blir det så enkelt som potatismos och falukorv.

Undrar om det verkligen är tisdag idag? Var det måndag igår? Jag tycks ha gått miste om en dag. På något konstigt sätt har måndagen gått förbi mig med en vållsam fart. Jag tänker inte skriva att tiden går fort, för det märker ni ju själva.

Julreklamen börjar strömma ner i postlådan. Jag vill påstå att det är jul redan nu. Med tanke på hur fort tiden går så är det i princip julafton imorgon.
Men känn er inte stressade på något sätt.

Nu ska jag steka falukorv.

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pyjamastider

  1. Sara skriver:

    mysigt med pyjamas!

    jag tycker också att måndagen försvann. jag kan inte ens komma ihåg vad jag gjorde igår?! =)

  2. Linda skriver:

    Härligt att gå omkring i pyjamas… finns inget skönare… haha.

    Kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *