Min nya kofta från Lindex!

  kofta   
   Jag gillar verkligen min nya kofta från Lindex. Varm och mysig! Perfekt att värma sig med kalla vinterkvällar.
Kändes lite sådär ibörjan. Det blir lätt så när man skickar efter kläder…de ser inte riktigt ut som på bilden, och så hade jag missat att knäppningen var med en stor säkerhetsnål.  Tur att jag skickade efter i stl. S för den är ganska stor i storleken.
 
Det här inlägget postades i Kläder, mode och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Min nya kofta från Lindex!

 1. livsnjutare skriver:

  Ja du, den ser verkligen varm och skön ut.
  Hoppas att du får mycket glädje av den!
  Kram!

 2. Sara skriver:

  Snygg! Ja många av Lindex koftor är väldigt stora. Min mamma som brukar ha M eller L på deras kläder fick köpa small på en kofta hon köpte. jag har ju också köpt en och den tog jag medium på för ville att den skulle sitta stort och den var mer lagom i ärmarna. men om man köper lång kofta så ser man så stor ut om man tar för stor storlek =)

  svar på din kommentar i min blogg: Han brukar kunna somna om om klockan är före 7 efter det brukar det kunna vara svårt =)

 3. Charlotte skriver:

  Ser jättemysig ut. En riktig höstkofta! Ha en skön sista lovdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *