Pärlband…

regndropparEtt pärlband av regndroppar på tvättlinan…

Vi har ju tyvärr haft en regnig helg, och idag, måndag, tycks regnet och det grå vädret bara fortsätta. Trist. Jag hade önskat att det var vackert väder och att jag kunde gå på en lång promenad och fånga alla höstens vackra färger på bild. Nu är det ju höstlov och lite sol hade inte skadat alls. Hoppas på bättre väder senare i veckan.


Det här inlägget postades i Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pärlband…

 1. livsnjutare skriver:

  Hej!
  Jag kan trösta dig med att det skulle bli bättre kanske redan i morgon, men åtminstonde sen resten av veckan. Det lovade Lage i morse i alla fall.
  Så vi går på det.
  På onsdag ska jag infinna mig i Lund igen kl. 9:00. Hoppas att det går bra!
  Ha det gott!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *