Visselpipa och hörselskydd, ett måste!

Om man inte vet bättre skulle man kunna tro att vi har tio ungar istället för tre, för de kan låta som hel skock. Det är så att man får sår i öronen. Funderar på att införskaffa två saker; en visselpipa och ett par hörselskydd. Det borde vara en självklarhet att ha hemma om man har mer en ett barn.
En visselpipa som man kan vissla i när man vill få dem att sluta bråka och lyssna. Annars står man själv där och skriker sig hes till ingen nytta. Ett hörselskydd som man kan ta till när man vill dricka sitt förmiddagskaffe i lugn och ro. Funderar på att skaffa en sån med radio i. Perfekt! Så jgör jag. Eller ska jag kanske önska mig det i julklapp? 😉

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

2 svar på Visselpipa och hörselskydd, ett måste!

  1. Kimmie skriver:

    Det vore ju en syn, mamman som går om kring i hörlurar och visslar i en visselpipa =)

    Kom plötsligt ihop när jag läste detta att min son när han var liten fick prova ett par hörselskydd och han döpte då om dessa till Tystlurar – ganska passande namn.

  2. ingela skriver:

    Hihi… Tystlurar var ju verkligen ett passande namn! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *