Tankarna är hos mamma på sjukhuset

Potatisen och morötterna koker på spisen. Bebisen sover en stund i sin vagn. Prinsen sitter och käkar morot i den gröna fåtöljen och tittar en stund på Barnkanalen. Ute är det förskräckligt grått och trist.

Jag är gräsligt trött. Bebisen fortsätter sova dåligt och vaknar jämt på nätterna. Fast inatt sov han till klockan fem. Otroligt. Men trots detta känndes det som om han vaknade mtt i natten. Var så förfärligt trött. Dessutom har han varit dålig i magen i några dagar nu och det vägrar ge med sig. Stackars liten. Och byter man inte direkt blir han jätteröd i baken. Så hemsk man känner sig då, när man missat att han bajsat. Prinsen brukar annars rapportera när han gjort i blöjan, men ibland luktar det kanppast något och då är det lätt att det går ett tag innan man märker något. Ger honom mild mat och majsvälling, men det verkar inte hjälpa.

Idag tänker jag på mamma som ligger på sjukhuset. Efter att hon varit förfäligt trött i några dagar och knappast orkat gå några meter, åkte hon till vårdcentralen igår. Det visade sig att hon hade extremt dåliga blodvärden att hon blev skickad till akuten. De till och med överväger att hon ska få en blodtransfusion, så dåliga var hennes värden. Tur att kom iväg till vårdcentralen igår, så att hon inte stannat hemma för länge. Idag ska de ta prover och göra en gastroskopi.
Hoppas att de hittar vad som är fel så att de kan åtgärda det. Jobbigt när man inte vet vad det beror på. Tankarna är hela tiden hos mamma idag.

Det här inlägget postades i Barnen, Blandat, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tankarna är hos mamma på sjukhuset

  1. Charlotte skriver:

    Jag förstår att du är orolig för din mamma, det är så svårt att inse att de oxå blir äldre (inte bara alla andra i deras ålder). Hoppas att hon snart blir bättre och får komma hem igen. /Charlotte

  2. ingela skriver:

    Tack snälla Charlotte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *