Ny forskning; Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador!?

Igår kväll fick ett mejl. Ett mejl med en länk till Amalgamskadefondens hemsida. Där har de tagit upp frågan ang. konserveringsmedlet Tiomersal som innehåller etylkvicksilver.
Det finns nu en ny forskningsrapport som amalgamfonden menar är alamerande. En rapport som myndigheterna inte bara kan vifta bort.

”Forskarna i den nya studien visar att Tiomersal ger patologiska skador på hjärnceller. Det här är allvarligt och bådar inte gott för de foster och barn som kan vara genetiskt känsliga för kvicksilver och därmed kan komma att drabbas illa av etylkvicksilvret i Pandemrix.”

Professor Maths Berlin som är en av världens mest välrenommerade kvicksilverforskare konstaterar att det vetenskapligt sätt handlar om en invändningsfri forskningsrapport.

”- Det här är helt nytt för mig men bekräftar de farhågor jag har om riskerna med Tiomersal. Etylkvicksilver är betydligt giftigare för fostrets hjärnceller än metylkvicksilver. Med nuvarande kunskap kan man inte vara säker på att den dosen etylkvicksilver som finns i Pandemrix inte skulle kunna ge upphov till en hämmad hjärnutveckling hos foster och barn, menar Berlin”

”Forskarna som ligger bakom studien kunde visa att tiomersal ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser och att cellskadorna som uppkom liknade dem som återfinns i cellstudier på autistiska barn.”

Att Socialstyrelsen överhuvudtaget köpt in vaccin som innehåller etylkvicksilver är för mig helt galet. Speciellt eftersom det finns vaccin utan Tiomersal i, men det har Svergie inte brytt sig om att köpa in. Okunskap? Man skulle i alla fall sett till att införskaffa ett kvicksilverfritt vaccin till gravida och barn. Här har man gjort ett stort misstag.

Myndgheterna lurar folk när de säger att vaccinet är helt säkert. Självklart finns det risker! Risker som Socielstyrelsen vägrar ge oss information om.
Istället går de ut med att vaccinet är säkert och att alla ska och bör vaccineras för att minska smittspridning. De vägrar inse att de gjort ett misstag när de köpte in vaccin med etylkvicksilver i.

”Vaccinerna innehåller bara 5 mikrogram kvicksilver, det är mindre än vad som finns i en halv portion insjöfisk” säger Socialstyrelsen. Det man inte säger är att det är två helt skilda kvicksilver. Från insjöfisk får man i sig metylkvicksilver som ju är påvisat skadligt. Därför får man ju som gravid inte äta fisk från bla. insjöar. 
I vaccinet mot svininfluensa  finns etylkvicksilver som har visat sig vara ännu farligare och giftigare för den mänskliga kroppen. Kroppen reagerar också annorlunda på en injektion än när man får kvicksilver i föda eftersom det då blandas med mat.

Jag har väldigt svårt för att bara nicka och säga ja och amen, till det som Socialstyrelsens rekomenderar när det gäller vaccinationen. Frågorna är alldeles för många.

Nu vill läkemedelsverket ha in rapporter på biverkningar.  Biverkningar som feber, ont av sticket och trötthet är vanliga. Dessa är ju vanliga efter alla sprutor. Inget konstigt. Men de verkligt farliga biverkningar som kan förekomma hos barn som är genetiskt känsliga för kvicksilver, visar sig troligtvis inte för än långt senare. Tar socialstyrelsen då på sig ansvaret för dessa? Troligen inte. Dessa offras för att samhället inte ska slås ut när många är sjuka för att det då skulle kosta mycket pengar. Istället ger de vaccin som ingen vet vilka biverkningar det kommer att ha i det långa loppet. Är detta ett korrekt sätt att agera? Ge mig rätt att undra.

Idag kan jag också läsa i aftonbladet om hajleveroljan som ingår i vaccinet håller på att slå ut utrotningshotade hajar. Skalven kan framkallas på kliniskt vis, men läkemedelstillverkaren Glaxosmithkline har i stället valt att ta fram råvaran ur hajleverolja. ”-Det handlar troligtvis om pengar. Det är billigare att ta olja från hajar eftersom hajfisket är så dåligt reglerat. Men för hajbeståndet är det illa, säger hon. 
På Läkemedelsverket har man inga synpunkter. Ansvariga på Glaxosmithkline har inte kunnat nås för en kommentar.”

Som vanligt gömmer sig ansvariga. Hela grejen börjar osa väl illa. Är massvaccinering verkligen nödvändig när de allra flesta inte blir särskilt sjuka? Borde man inte hålla sig till att vaccinera endast riskgrupperna. Bör man verkligen massvaccinera alla svenska barn med ett vaccin som inte är testat till barn överhuvudtaget? Varför köpte myndigheterna in vaccin med kvicksilver som är ett av jordens mest giftigaste ämne när det fanns vaccin utan? Många frågor.

Jag tycker att svenska medier är skrämmande tysta. Är det inte de som ska granska på ett opartiskt sätt? De sjunger bara med i skrämmselpropagandan och säljer på så sätt fler lösnummer. De sjunger med i sången om att alla svenskar bör vaccineras av omtanke om andra oavsett om vaccinet är testat eller inte. Alla dessa frågor som inte bara jag har, utan många andra av oss har, föräldrar särskilt, bör de ju göra allt för att gräva fram svaren till. Men icke.

Jag har tyvärr inga svar och vet inte vad som är rätt eller fel. Men som många av er redan vet så ställer jag mig starkt frågande. Och jag har all rätt till det, så häng mig inte för att jag ventilerar mina tankar. Det måste jag få göra, trots att det inte är politiskt korrekt i detta nu  att ifrågasätta, då alla som ställer sig frågande till en massvaccinering stämplas som osolidariska och bör tystas ner.

Var tog det fria Sverige vägen?

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny forskning; Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador!?

 1. Kimmie skriver:

  Du är inte ensam om att fundera mycket på detta! Min son fyller snart 16 år men jag har ändå velat fram och tillbaka om jag ska acceptera att han får en spruta vars framtida problem vi inte vet något om. Vilka men kan en sådan spruta ge honom. Jag tillhörde från början dem som helhjärtat tyckte att alla måste ta så att de som är svaga och sjuka klarar sig från smitta så känner jag inte längre.
  Vi har beslutat oss för att tacka nej till vaccinet – inte utan oro, men efter att har rådgjort med 2 läkare i vänskapskretsen och andra föräldrar jag känner så är beslutet fattat. Den ena läkaren och hans två barn har dessutom redan haft influensan och upplevde den som en lite jobbig vanlig influensa.

 2. ingela skriver:

  Skönt att höra att man inte är ensam om att tänka mycket på den där eländiga svinsjukan!!
  Jag tänker på det alldeles för mycket emellanåt. Usch…när man läser tidningar och dyl. Vi har ju bestämt att vi inte ska vaccinera våra barn. Dotterns klass har redan fått sprutan, men inte dottern. Och det var fler som inte skulle vaccineras. Trots att man har tagit beslutet känner jag fortfarande en oro. Jobbigt. Längtar till våren då allt detta är över!

  Hoppas att du får en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *