I helgen blev det nya skor…

skor

Det hänt en del…

Lillprinsen är på god väg att gå. Han tar redan några steg själv. Underbart det där, när ens barn tar sina första små steg. Inte mycket som kan mäta sig med den känslan.  Sessan var helt lyrisk här hemma och filmade sin lillebror gång på gång. Ramlar gör han också såklart. Hela tiden. Här om dagen ramlade han och slog i sin läpp. Oj, vad det blödde. Stackars liten. Och jag såg inte det förrän det var blod på min axel. Mycket blod. Men det gick över ganska fort igen. Men det är lite otäckt när blodet bara rinner.

I lördags plockade vi in alla utemöbler och alla leksaker som fanns i trädgården. Kändes lite vemodigt. Det blir så definitivt att sommaren är slut och vintern står för dörren. Vi har tur att vi har ett stort uterum där vi kan vinterförvara allt. Maken klippte gräset. Troligtvis för sista gången. Och det doftade verkligen sommar med nyklippt gräs. Prinsen fick inspiration att gå ut och leka när han såg alla leksaker i uterummet. Han tog på sig sina lite förstora fodrade svarta stövlar, hämtade sin leksaksgräsklippare och följde pappas fotspår.


Själv
är jag fortfarande lite förkyld. Alla andra i familjen verkar vara friska, det är bara jag som får dras med en seg förkylning. I lördagskväll var vi ute och gick en runda. Vi trotsade duggregnet och tog oss en nypa frisk luft. Fast på kvällen kände jag mig inte så kry. Började frysa så hemskt. Men med en stor kopp te kändes det bättre.
Igår fick jag gå och lägga mig en stund på eftermiddagen. Var bara tvungen att vila ett tag efter att vi varit och handlat skor. Vi var tvungen att ha nya skor till barnen. Skorna de hade var så slitna. Och vi lyckades. Vi har hittat den perfekta skoaffären för barnfamiljer. En stor skoaffär som har det mesta av allt. De har även en leksakshörna där barnen kan leka och titta på film. Perfekt. Och så får de alltid varsin klubba, vilket är rysligt poppis.
Smart, tycker jag, att man gör det bekvämt för barnfamiljer. Det vinner man mycket på.

Sessan fick ett par lilla höstdojor och ett par lilla fodrade stövlar som hon totalt förälskade sig i. Prinsen fick ett par Spindelmannenskor. Främst för att de var så praktiska. Snygga och vattentäta. Och jag hittade ett par svarta stövlar. Något jag velat ha väldigt länge. Hittade ett par stilrena med ett spänne och lagom hög klack. Jag unnande mig dom eftersom jag vann 1000 kr på Postkodlotteriet. Inte dumt med lite extra tillskott i kassan.

Hoppas att du också haft en fin helg!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Kläder, Mamma/föräldraskap, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *