Några bilder från intervjun med Svt

svtintervju

Så, nu var intervjun gjord till kvällens Aktuellt ang. influensavaccinet. Snacka om att jag var nervös inför det hela, men jag tyckte det gick bra. De var jättetrevliga. Fast det kändes som om jag sluddrade när jag skulle svara på frågor och helt plötsligt tyckte jag att jag pratade färfärligt gräsligt. Men det är väl så. Man tycker väl alltid att det låter konstigt när man själv pratar, och jag fick kanske inte fram allt jag hade tänkt att säga innan. 
Prinsen var på ett rysligt showhumör och visade sig från sin bästa sida. Han busade med brosan och när maken satt i soffan och läste favoritboken med Alfons så rabblade han upp alla bokstäver i alfabetet.

Nu har vi varit ute i friska luften, ätit mat  och jag har somnat bebben. Känner mig ganska slut just nu. Nu när alla spänningar släppte har jag fått huvudvärk. Men det var kul och nu är man en erfarenhet rikare. Ikväll får man se resultatet. Jag kommer att vara supernervös. Kanske vågar jag inte ens titta?
21.00 gäller det.

Det här inlägget postades i Blandat, Familj, Mina Foton/Bilder, Tv/Film och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Några bilder från intervjun med Svt

 1. Charlotte skriver:

  Vad kul! Då kommer jag att sitta klistrad…. 🙂

 2. Sara skriver:

  Nu har jag sett dig på tv =)

  väntar nu på att de skulle visa mer från er! oj nu är det dags….

  Jättekul att se er ”live”. Barnen är så otroligt söta =)

 3. sara skriver:

  Hej på dig KÄNDIS!!! Det var ju ett långt reportage och bra var det med. Kul att se er på tv. Bedårande söta ungar du har!!! Sessan lär väl bli kändis nu på skolan hehe!
  Kram!

 4. ingela skriver:

  Tack snälla ni! Jag var så himla nervös inför att det skulle visas!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *