Vi ska intervjuas

Imorgon kommer antagligen en reporter hit redan på förmiddagen för att göra en filmad intervju med oss angående svininfluensa vaccinet. Inslaget kommer att sändas i Aktuellt 21.oo imorgon kväll.
Ni som har följt min blogg vet att vi ställer oss lite tveksamma till att vaccinera våra barn mot svininluensan pga. att vaccinet inte är tillräckligt testat och så vidare. Inlägget kan ni läsa här.

Det var idag som en reporter från svt kontaktade mig efter att hon hittat och läst min blogg. Tänk vad som kan hända när man skriver blogg…

Ja, och här är en som går och är nervös. Hur ofta bli man liksom intervjuad i TV under sitt liv?? Tänk om jag stammar och får tunghäfta? Hjälp!!

Och vi som inte har någon bebis hemma. Han sover över hos mormor och morfar. Det är meningen att vi ska sova som stockar. Men hur ska jag kunna sova när jag vet vad som ska ske imorgon? Ja, det är frågan. Bäst jag går och nannar bums!

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap, Tv/Film och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi ska intervjuas

  1. Sara skriver:

    Å så spännande!

  2. supermom skriver:

    Vad spännande! Då är det bäst att man tittar på aktuellt då… 🙂

    Jag är helt enig med dig angående vaccinet mot svininfluensan. De kommer inte nära mina barn heller…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *