Cardigan från Lindex

Lindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - Cardigan
Vill verkligen ha en ny cardigan som jag kan ha på mig kalla höst och vinterkvällar. Den jag har är gammal och hemsk. Noppig och ful.Hittade denna cardigan på Lindex. Tycker om att den är lång och har varma färger. Frågan är vilken färg man ska ha? Jag tycker båda är fina..

Bilder fårn Lindex

Det här inlägget postades i Kläder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Cardigan från Lindex

  1. Soulsister skriver:

    Tror du passat bäst i den med röd/rostiga nyanser. Men båda är fina 🙂

  2. Johanna skriver:

    Oh, vilka fina! Jag gillade verkligen den med lite rött i… men det kanske är för att jag tycker att rostrött liksom är höstens färg. Men båda var helt klart fina!

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *