Tar det lugnt…

Har precis varit ute i rusket och jagat motiv till veckans fototriss. Veckans tema är ”Utblommat” och just nu finns det inte ont om såna motiv direkt. 
Idag är det regnigt, blåsigt och kallt. Ett rikigt höstrusk har vi fått. Maken körde Sessan till skolan imorse så hon skulle slippa stå ute i regnet och vänta på bussen. Lillprinsen har precis vaknat från sin förmiddagssömn. Han sover så gott i sin nya mysoverall som vi köpte på Maxi för endast 179 kr. Hur bra som helst.

Idag tar jag det lungt. Efter en ganska fullbokad helg kan det vara skönt med lite vila. Helgen har varit kanon. Vi har träffat familj, släkt, vänner och varit på kalas. Tack alla som vi har träffat! Är så tacksam att jag är ingift i en underbar familj och släkt!

bebbe

Bebben i sin nya mjukis!  Passsar utmärk när man man ska sova ute i vagnen kalla höstdagar.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mina Foton/Bilder. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *