Familjen Glömsk

Imorse kom vi på att Sessan hade glömt göra sin matteläxa. Hurra!! En läxa som i normala  fall är till på fredagarna. MEN imorgon är barnen lediga och läxan var till idag, torsdag. Kul att komma på det en kvart innan bussen går. Så imorse satt hon här och räknade gånger, fast hon hann inte bli färdig. Jag vet inte hur många gånger som jag tjatat på henne att hon ska göra sin läxa ibörjan av veckan för att slippa panik i sista minuten. Men budskapet når liksom aldrig fram… Går in genom ena örat och ut genom det andra.

Fast hon har väl ärvt sin glömskhet. För idag glömde jag att packa ner en frukt. Konstigt. Jag brukar aldrig glömma just det. Men idag hände det. Det enda jag tänkte på när jag stod yrvaken i hallen imorse var att vi inte skulle glömma packa ner gympapåsen. 

Nu kan jag inte låta bli att tänka på framtiden. När vi har tre skolbarn och tre som ska göra sina läxor och ha med gympapåsar och lämna in papper och dyl. Ojojoj…Hur ska det gå här i familjen Glömsk? Nu har vi bara ett skolbarn och vi kan inte ens komma ihåg allt som ska kommas ihåg där…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *