Mitt tack till Anna Anka

Anna Anka är född och uppvuxen i Skåne. Idag är hon gift med poplegenden Paul Anka och bor i Los Angeles. Hon medverkar i TV3:s nya serie ”Svenska Hollywoodfruar”.

Det skrivs och bloggas flitigt om Anna Anka just nu. Hon fortätter att förundra oss  alla, med sitt liv och sina åsikter. På fullaste allvar tror hon att hon kan vara en förebild till svenska kvinnor. Jag vet inte om jag ska gråta eller skratta mig fördärvad.

På Newsmill.se skriver hon  följande:

”Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.

I Sverige är det tillåtet att förfalla, bara man fångar en man. Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov. Många svenska män måste undra varför de gifte sig – och det är inte underligt att så många väljer att skilja sig.”

Vilken förebild va? Orden talar ju för sig själv. Och jag kan inte låta bli att undra..Kanske driver hon med svenska folket? Hon kanske sitter i sitt USA och skratta hysteriskt åt oss? Kanske inte.

Själv kan jag tycka att hennes liv verkar tragiskt, livlöst och utan djup. Till synes verkar det bara handla och pengar och utseende. Hennes uppgift i livet är att vara en vacker pokal som hennes man kan visa upp.Vissa kallar henne lyxprostituerad. Själv går jag inte så långt.
Vem vet… Hon kanske verkligen älskar sitt liv. Anna säger själv att hon är lycklig. Hon är en vuxen människa som har gjort sina egna val här i livet, precis som vi andra. Sen att hennes åsikter sticker ut, det kan man ju inte komma ifrån.

Men det finns en sak jag vill tacka henne för. Efter att ha kikat in i hennes lyxliv känner jag mig extra tacksam för mitt eget liv. Plötsligt känns det som jag lever mitt i en rikedom. En rikedom fylld av vardagens små guldkorn. Mitt i vardagens städning, tvättning, blöjbyte och trötthet, långt bort från lyx och flärd, diamanter och guld, är jag lycklig och tacksam.
Från mitt innersta, jag skulle aldrig vilja byta. Inte för alla pengar och diamanter i världen. Aldrig.

L o v e  i t !

Det här inlägget postades i Blandat, Tv/Film och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Mitt tack till Anna Anka

 1. Pernilla skriver:

  Instämmer! Helt sanslöst vad bra man har det helt plötsligt! 🙂

 2. ingela skriver:

  Ja, eller hur?! 🙂

 3. Soulsister skriver:

  Så himla bra skrivet, jag skriver under på allt!

  KRAM

 4. ingela skriver:

  Tack!!! 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *