Grinigt i Trebarnslandet…

När man jobbar i trädgården en dag så här ibland (läs nästan aldrig) kan man lätt bli väldigt trött och känna sig öm i hela kroppen. Som nu. Känner mig så enormt trött i denna minut. Och ikväll var dessutom hela familjen trötta. Barnen  var griniga och ville inte något. Just nu är det lugnt och tyst, men för någon timme sedan var det rena rama kalabaliken här i trebarnslandet. Inte lätt när alla är trötta samtidigt. Det blir liksom inte lätt för någon.
Skrik, gråt och tjat. Och som tur är, några hoppgivande stunder av skratt där emellan.

Barnen somnade i alla fall glada och lyckliga. Skönt. Kvällarna kan vara ett så stort projekt ibland. Tur att man är två som kan hjälpas åt.

Nu känns det bara gott och när jag tänker tillbaka på dagen i sin helhet har vi haft en fin dag. Vi har ju varit mycket ute i friska luften och fått mycket gjort.  Det som förut såg ut som en djungel, ser nu bara nästan ut som en djungel. Jag har klipp häck och buskar. Egentligen visste jag inte alls vad jag höll på med. Jag är inte en fena på trädgårdsskötsel precis. Jag gick lite på känsla och resultatet blev ganska bra faktiskt. Så jag är nöjd.

Nu ska jag ta lite te och krypa upp i soffan och dra en filt över benen. Njuta ett ögonblick, för att sedan krypa ner i sängen och förhoppningsvis, sova gott.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *