Prinsen blev inspirerad av IDOL

gitarrRedan i eftermiddags började Sessan sjunga på chipsreklamen:
”Nu är det slut på veckan. Nu är det dax för fredagsMYYYYS..”Dagen för vår lilla Sessa har gått i ett. Skola till tolv. Sedan lek med kompis till fem.
Och som perfekt avslutning på en härlig dag, fredagsmys med favoritpizzan Afrikana och chips. Kan det bli bättre, så säg?


Ikväll blev Prinsen så inspirerad av IDOL att han gick och hämtade min söndriga gamla gitarr,
satte sig i soffan i rummet intill och spelade och sjöng i sin blå pyjamas med Dinosarier på.
Vad han sjöng framgick inte så värst bra. Men han sjöng med inlevelse.
Sedan gick han och hämtade sin mick och sjöng för oss. Hans röst går inte av för hackor, det ska ni veta. Jag tror till och med grannarna hörde hur han tog i från tårna. Och när han sedan kom till slutklämmen, ja då skulle man nästan behöva hörselskydd. Då blev det högt. Emellanåt pausade han dock för att äta lite chips och busa med syrran och lillebror. Och hade man tur kunde man då ana att det fanns ett program som heter IDOL på teve. Fast vi behöver ju egentligen inte titta på teve, för vi har ju så mycket underhållning här hemma ändå.

Lille bebben var också på ett rysligt bushumör. I alla fall emellan alla lite för hådra knuffar han fick av sin sjungande bror.

Nu sover de små som snarkande små grisar i sina sängar. Hoppas att natten blir lugn och att vi kan få vakna utvilade till en ny dag. Jag menar, hoppas kan man ju…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *