Mina plötsliga nysningar skrämmer livet av min bebis

Usch! Jag har såna förfärliga nysningar. Hemska saker som kommer från ingenstans. Tror att jag ska hålla mig inne idag, så att folk slipper bli rädda för mig i dessa influensatider. Nu vågar man ju knappt hosta till det minsta när man är ute. Då känns det som om folk kollar in en lite extra och flyttar sig tio meter bort. Till och med skyltdockorna i köpcentrat ryggar tillbaka.

Och för att inte prata min stackars lille bebis. Jag skrämmer ju nästan livet  ur honom varje gång jag nyser.
Han hoppar fem meter upp i luften, sedan börjar han gapskrika och titta på mig som om jag såg ut som Dracula själv.

Hemska mamma som beter sig så konstigt. Själv är lille bebben väldigt snuvig och har varit ett bra tag. Men idag verkar han vara på bättringsvägen iallafall.

Nähe, man kanske skulle klä på sig något vettigt…

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mina plötsliga nysningar skrämmer livet av min bebis

  1. supermom skriver:

    Nej men fy på sig då mamma! Skrämma lille Bebben så där…

    Du har små awards att hämta hos mig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *