Mammabloggen.com….

Nu sitter jag här vid datorn och fixar igen…

Det är rätt så intressant med den här bloggen jag har här. Jag har äntligen börjat förstå mig på den. Det finns mycket fler saker som man kan utnyttja och statistik att följa än vad man kan få tillgång till på tex. Aftonbladet.
Här kan man se hur många som varit inne på sidan såklart, men också hur de hittade dit, vilken länk de har klickat på. Vilka inlägg de klickat på och till och med om någon har skrivit ut ett blogginlägg. Man kan ändra utseendet och få det som man vill ha det. Och mycket mera…

Jag tycker att det är perfekt att ha denna blogg som ett komplement till bloggen på Aftonbladet. Och det är förvånansvärt många som ändå hittar hit. Fast jag inte får så mycket kommentarer här så ser jag ju att folk har varit inne och kikat. Det är ju kul. Såg att jag haft långt fler besökare än vad jag hade förväntat mig. Jag tycker att det är ganska kul med tanke på att den är helt fristående.

Fast ärligt talat så bryr jag mig inte jättemycket om besöksantalet, utan det som känns viktigt är att jag här kan känna mig helt fri, och skriva vad jag vill. Det är min blogg och ingen annans.
Det känns bra, men visst är det kul att någon läser också. Det är ju självklart!

Ha en fortsatt fin helg!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Mammabloggen.com….

 1. Pellen skriver:

  Helloooo!
  Så du har full koll på oss som läser din blogg förstår jag? Kan du se hur mycket jag har på mitt bankkonto också? EN SÅN BLOGG VILL JAG OCKSÅ HA!! :O)

  ”Men tankerna mine får du inte”, heter en norsk bok. Den titel passar ju bra nu om du har full koll på oss! ;O)

  Nädå, skojar bara, men det är alltid kul att följa besöksstatistiken på ens blogg.

  Kram på dig i regnet (?) Fast här är skön sommarkväll.

 2. Pellen skriver:

  Jag menade ”tankarna” inte tankerna…

  Men du, jag saknar en ”hem”-länk på din sida. Alltså en länk på varje sida till din bloffs startsida. Var jag gnällig nu? Var inte menat så, bara ett tips.
  Kram igen

 3. Liv skriver:

  Hej!

  Ja du, nu har jag full koll på allt! ;o)

  Men Pellen, det finns en hemlänk!!!! Längst upp finns en länk som heter ”Back to Main Page”. Jag kunde inte ändra så att det stod på svenska bara. Men du kan väl engelska? ;o) Den tar en ialf. tillbaka till startsidan! Så jag har tänkt på det, ser du…hehehe

  Och du, vi har SOL! Det var bara midsommarafton och igår som det regnade. Idag skuner solen igen! Gött! :o)

  Kramkram! :o)

 4. Pellen skriver:

  JA MEN NU SER JAG DEN JU! Hur har jag kunnat missat den då? Ber om ursäkt….

  Jes I kann spik englisj, no probblemm.
  Hävv a najs summerdai!

 5. Liv skriver:

  Vad bra att du såg den nu! :o)

  Hehe..Tack du!
  Detsamma till dig!

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *