En egen ateljé…

Jag satt och bläddrade lite i IKEA-katalogen…

I sommar ska vi äntligen inreda en ateljé till mig och det finns mycket man skulle kunna köpa som hade passat utmärkt. För första gången ska jag få en riktig arbetsplats här hemma som verkligen är min. En plats där jag kan sitta och ha alla mina prylar på. Det ska bli så spännande och kul med en egen ateljé.

När den är färdig så ska jag sätta mig ner och börja skissa på min barnbok…
Det finns många idéer som jag vill förvärkliga!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En egen ateljé…

 1. supermom skriver:

  Oh, vad mysigt det låter! En atelje… det vill jag oxå ha ngn gång i mitt liv… Vi verkar ha mkt gemensamt… jag vill oxå skriva barnböcker med egna illustrationer… jag har typ nio böcker i huvudet som jag bara väntar på att få skriva ner ordentligt och jobba med… en för varje barn, plus en som handlar om mina minnen om livet hos mormor och morfar när jag var liten och hur mkt de lärde mig…
  Min mamma har nu på äldre dagar äntligen gjort i ordning en atelje till sig själv… där hon sitter och målar, gör fina tavlor utav vrakbitar och annat hon hittar på stranden… och nu den här sommaren håller pappa på att komplettera ateljen med en ugn så att hon kan arbeta med lera oxå! Jag är så avis! Lycka till! Dina bloggar är bara bäst! Kram

 2. Liv skriver:

  Hej!! :o)

  Ja, det ska bli roligt att vi har så mycket gemensamt! Kul att du också vi skriva och illustrera barnböcker och jag hoppas verkligen att du kan få en atelje du med någon gång. Vad mysigt med din mormor! Så härligt för henne.

  Tack snälla du för att du tycker om mina bloggar! Tack och kram!

 3. Liv skriver:

  Hej!! :o)
  Tack för din kommentar!

  Ja, vad roligt att vi har så mycket gemensamt! Kul att du också vill skriva och illustrera barnböcker och jag hoppas verkligen att du kan få en atelje du med någon gång. Vad mysigt med din mormor! Så härligt för henne.

  Tack snälla du för att du tycker om mina bloggar! Tack och kram!

 4. Liv skriver:

  Hej!! :o)
  Tack för din kommentar!

  Ja, vad roligt att vi har så mycket gemensamt! Kul att du också vill skriva och illustrera barnböcker och jag hoppas verkligen att du kan få en atelje du med någon gång. Vad mysigt med din mormor! Så härligt för henne.

  Tack snälla du för att du tycker om mina bloggar! Tack och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *