Jordgubbstårta!

Ni förstår att idag har hänt något som händer väääldigt sällan…. Sessan var nästan i chocktillstånd när hon hörde sin mamma tala om vad hon skulle göra och sa: ”Det måste ju vara minst ett år sedan sist” Hon har koll hon. *ler*
Jag har bakat en jordgubbstårta!! De ni! Jag älskar att laga mat men jag brukar inte baka så ofta och ännu sällare göra tårtor, men idag tänkte jag att jag minsan skulle göra en tårta. Hittade fler jordgubbar i trädgården imorse och då föddes ideén.


Här är resultatet. En tårta fylld men vaniljsås, banan, jordgubbar och grädde. Och de blev GOD! Jag som brukar misslyckas med mina bakverk… *viskar* Fast jag höll på att bränna sockerkakan… men det behöver jag ju inte säga så högt…

ha det gott!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Jordgubbstårta!

 1. Pellen skriver:

  Att du ”brukar misslyckas” med bakverk sägs förmodligen i blyghet…eller kanske rent av en liten ”vit” lögn?? ;O)

  Jordgubbstårtan ser ju alldeles fantastisk ut!!

 2. Pellen skriver:

  Förresten: Tycker det var tråkigt du inte ble en utav sommarbloggarna……om JAG skulle valt ut skulle du blogga ALLA 22 dagarna!
  Kram.

 3. Liv skriver:

  Hej Pellen!

  Det ren sanning faktiskt. Jag är inte bra på att baka. Men tårtan blev över förväntan! :o) Vi har precis ätit den sista biten..

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *