Denna Bloggvärld….


Sitter här och läser dagens bloggar på aftonbladet. Höll på att skriva ” läser gårdagens blad” efter en välkänd sommarsång. Den sången kan ju i och för sig passa en dag som denna, för visst är sommaren kort och det mesta regnar bort! Det märker vi…

Ibland tröttnar jag så på aftonbladet att jag bara vill lägga ner min blogg där och aldrig återvända. Men jag har märkt att det är lättare sagt än gjort. Visst vill man fortsätta läsa sina bloggfavoriter, men på vägen fram till dem snubblar man alltid över de mest konstiga av alla bloggar…

Och för att inte tala om kändisbloggarna som man mest vill spy på. Fast av någon sjuk anledning kan man inte låta bli att kolla vad de skrivit för konstigheter när man ser deras rubriker. Dessa ”kändisar” som tydligen kan skriva vad för skit som helst utan att det får några konsekvenser.  Hade det varit någon vanlig dödlig bloggare så hade bloggen blivit avstängd bums.

Men det är väl detta som är bloggvärlden, på gott och ont. Detta nya fenomen; blogg. En konstig liten sak som alla har nu förtiden. Undra vad som kommer härnäst? Det var ju inte längesedan som man tycke att de som skrev dagbok på nätet var lite underliga. Och jag var nog en av dem som sa att jag aldrig skulle göra det. Men nu sitter jag här och bloggar allt vad jag kan…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *