Från garage till ateljé…(bilder)

  

Här är far och svärfar i full gång med renoveringen. De är så duktiga, de är mina hjältar…
Eftersom vi bygger om ett garage till Ateljé så har vi fått ta bort garagedörren och sätta in en vanlig dörr och ett stort fönster. Man vill ju ha in så mycket ljus som möjligt…

   

På motsvarande sida har vi tagit bort en dörr och ersatt den med en altandörr och ett fönster. De vätter ut mot vårt uterum. Det återstår ju som ni ser en hel del jobb, men det går ändå fort.
Nu måste vi snart välja golv och vad vi ska ha för färg på väggarna. Det kommer att bli ljusa färger. Väggarna kommer nog att gå i ljus mocka och på golvet blir det förmodligen ett ljust trägolv.

Det blir spännande framöver….
När det hela är klart åker vi till Ikea och köpa lite möbler. Ritbord, skrivbord och dyl.

Jag återkommer med fler bilder framöver…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 svar på Från garage till ateljé…(bilder)

 1. livsnjutare på aftonbladet skriver:

  Förstår att du längtar efter en atelje. Och det måste vara skönt att ha så duktiga släktingar, som kan hjälpa till.
  Ha det så gott! KRAM!

 2. Rackartuss skriver:

  Skönt att få det till skott nu då kan jag tänka mig. En egen liten hörna som man kan ha alla sina saker.. Nej då jag är inte alls avundsjuk, inte nåt…*ler* Bara en hel del.. Vill oxå ha ett litet rum till Mina saker… Slippa se barnen vara på dem ibland..

  Fick en kanonidé just nu.. Vi har ju en liten toa som vi gjorde om till datarum när vi höll på med den stationära datorn, så min pysselhörna är ju i hallen i just en hörna. Men om man byter plats på datorn o mina pysselsaker som tar desto mer plats så blir det ju kanon… Hmmm gubben….Får väl flörta lite med honom ikväll..*ler*

  Ha det gott o sköt om er.
  Kram

 3. sara skriver:

  duktig min pappa e…….:) tänk om man själv vore så bra?

 4. Liv skriver:

  Ja, visst ska det bli underbart att få något eget. Jag har ju alltid drömt om det. *ler*

  Hoppas att du kunde flörta dig till en plats att ha dina pysselsaker i. *ler* Det betyder ju mycket.

  Ha det gott!
  Kramiz!

 5. Liv skriver:

  Visst är han! Och min med! 🙂

  Ja du, själv kan jag inte mycket när det gäller renovering… *s*

  Kram på dig!

 6. Pellen skriver:

  Vad bra med ett ateljé!

  Detta innebär mera kultur och konst från ditt hjärtats skattkammare hoppas jag!

  Kram!

 7. Liv skriver:

  Ja, det ska verkligen bli kul att börja måla igen. Det var ju ett par år sedan sist..

  Kram!!

 8. Rackartuss skriver:

  Hej där.
  Jodå det gick att flörta mig till det..*ler* Han håller ju på o tapetserar så jag får lugna mig lite, men just nu så har jag inte så mkt inspiration iaf så det gör inte så mkt. Imorgon så skall vi vara barnfria. Skulle egentligen gått på puben, men det blir inte så. Så gubben o jag har bokat in en bio kväll. Die Hard 4.0, många säger att den är så bra. Barnen skall sova över hos farmor o farfar för första gången. Men det känns bra o det är ju huvudsaken.

  Hoppas att ni får en kanonhelg.
  Kram

 9. Rackartuss skriver:

  Tack så mkt för mailet..

  Kram

 10. supermom skriver:

  Det ser ut att bli jättefint… hoppas att du sätter in bilder på det färdiga resultatet oxå!

 11. Liv skriver:

  Ja, det kommer fler bilder sedan!!

  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *