Regnet faller varje dag

Inte blir man förvånad över att regnet faller varje dag. Nu är det nästan så att man blir överraskad om solen någon gång, mot all förmodan, skulle titta fram. Idag har den visat sig några gånger. Men lika snabbt som den kommit så har regnet kommit åter.

Idag var mamma och pappa här på middag. Det var trevligt. Vi satt i uterummet och åt. Det var faktiskt lite mysigt att höra hur regnet smattrade mot taket.
Ibland kunde man skymta en blå himmel någonstans bakom de tunga grå molnen. Och jag trodde ett tag att vi kanske skulle kunna sitta på uteplatsen och fika, men inte. Då dök regnet upp igen. Är så trött på vädret nu. Så trött. Vi köpte ju nya utemöbler för ett tag sedan, men de har vi inte kunnat använda så många gånger.

Vi hoppas nu på en varm augusti. En månad med lite värme så att man kan bada, hade inte varit fel. Inte fel alls…

På måndag är min mans semester slut. Fyra veckor går så fort. Alldeles för fort. Och inte har man haft någon direkt sommarkänsla ännu. Det känns lite tråkigt

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

2 svar på Regnet faller varje dag

 1. Rackartuss skriver:

  Ja du, här är vi ganska så trötta på regnet oxå.. Men kvällarna är ju hyfsat fina iaf här uppe. Men det är ju ingen direkt värme tyvärr så det är inte lockande att gå ut o mysa på altanen. Men men vi får som du skrev hoppas på en fin augusti istället. Jag har ju det så bra på jobbet att jag kan vara ute o så även när jag jobbar så jag klagar inte…

  Vad jobbar du med förresten när du inte är mammaledig??

  Ha en bra kväll.
  Kram

 2. Rackartuss skriver:

  Ja att kunna vara hemma med sina barn o kanske bara jobba ibland skulle ju vara det ultimata, men kan ju inte det tyvärr, rent ekonomiskt sett.. Tyvärr.

  Skönt att få se solen ibland kan jag tänka mig. Den fick vi se här oxå, skönt.. Men jag har ju grejat med Emmas rum idag. Det blev jättebra. Skall ta en bild imorgon o lägga ut så får du se. Hon vart helnöjd både med skrivbord o omflyttningen. Det känns bra.

  Nähä skall ta o försöka lägga mig o sova lite. Gick o la mig innan i em pga att jag hade sån huvudvärk o somnade ett par timmar. Så nu har jag jättesvårt att somna… Men men…

  Ha en bra dag imorgon.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *