Jag fick gåshud och satt med tårar i ögonen…

Eftersom jag inte kunde se Idol i fredags såg jag på reprisen igår.
Och jag måste nog påstå att när Amanda Jenssen sjöng Halleljuah så var det nog det bästa ögonblicket i Idols historia. Iallafall för mig. Jag satt i soffan med gåshud på armarna och med tårar i ögonen. My god, vad hon kan tjejen… Jag var helt tagen!!

Om jag hade det minsta lilla tvivel innan så är det som bortblåst nu. Amanda bör vinna på fredag. Vem bryr sig om hon inte alltid sjunger helt rent. Hon har ju ”det”. Det där lilla extra som inte är så litet utan som gör allt. Med all respekt, Marie sjunger jättebra men hon har inte den närvaron.

Amanda får min röst på fredag och jag hoppas att hon får din också.
Hon är bara så bra att hon bör stå som vinnare i Globen.
That´s it!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag fick gåshud och satt med tårar i ögonen…

  1. livsnjutare på aftonbladet skriver:

    Till och med jag , som inte har följt idol fick tårar i ögonen när jag hörde henne sjunga denna sång. Var tvungen att få höra den nu igen och visst passar hon med sin röst att sjunga den.
    Tror säkert att hon kommer att vinna.
    Ha nu en bra dag!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *