Ett kilo toapapper

Under festen i fredags stod plötsligt min lille ängel i hallen.
Runt sig hade han ungefär ett kilo toapapper som han hittat i badrummet.
Han hade tydligen dragit ut hela rullen och stod nu och sken som en sol mitt på golvet.
Tänk vad han kan den lille!
Och nu fick han ju visat hela släkten vad han går för.
Heja prinsen!

Vad ska han hitta på nästa gång?

Föresten så kom jag nu på att jag tog visst allt papper och stoppade in det i badrumsgardroben. Där ligger det ju fint. Jag var för snål för att kasta en hel toarulle. Det duger ju fortfarande som dassapapper trots att det inte sitter på en rulle. Fast jag undrar hur jag ska övertyga sessan om detta. För henne är papper använt om det inte sitter på en rulle. Rullar är viktiga.

Nu ska jag gå och kolla så att inte fler toarullar blir till pappershögar.
Det är nämligen väldigt tyst i huset just nu…

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *