Mitt i målandet…

Jag sitter här, mitt i ett bombnedslag, mitt i ett världskrig utan dess like..
Så rörigt som jag har i min ateje just nu har jag då aldrig sett innan. Det ligger saker överallt. 

Det är något jag måste ta itu med, och det är förvaring. Jag måste ha mer förvaring!!
Och nu har dottern skrivit ut ett helt spel från Bollibompasajten, så det ligger papper och utklippta gubbar och tomtar överallt…

Idag har jag i alla fall målat en hel del. Prinsen har varit hos mormor och morfar hela dagen och haft det bra.
Jag har målat, och målat… Så nu är jag så trött i rygg och armar. Jag är inte van vid att sitta i så många timmar. Annars går ju tiden fort. Den bara flyger iväg när man har roligt och inspirationen flöder.
Det är en härlig känsla när man är mitt uppe i en tavla. Specielt när man är nöjd. Den känslan har jag saknat, men nu är den tillbaka. Och jag är nöjd med mina alster så långt. Får se när jag får mod att visa dem här…

Det här inlägget postades i Atelje, Konst. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *