Det finns inget bättre än den första värmande solen i mars

Har precis somnat den lille.
Han sover som bäst till Sanna Nielsens skiva från i fjol, där de flesta låtarna är lugna och behagliga.

Ute skiner solen med sin frånvaro och fåglarna äter frön som alldrig förr. Detta trots att en hel myggsvärm har parkerat ovanför vår lilla pyttedamm. Jag antar att vi däri odlar våra egna myggor och kanske just därför som vi redan nu får jaga myggor på kvällarna innan vi kan sova.

Det är svårt att förså att vi för några dagar sedan befann oss i en vintervärld, med blå himmel och sol. Idag är snön borta och det gråa vädret är tillbaka. Det är millt men ändå lite ruggigt ute. Jag vill ha tillbaka SOLEN! Den värmde ju så skönt. Det finns inget bättre än den första värmande solen i mars. Så gott…

Klockan 12.00 kommer Sessan hem. Idag ska hon äntligen leka med sin bästa kompis här hemma. Sist de hade bestämt blev ju Sessan sjuk. Nu blir det lek. Och jag kan tänka mig att det blir en ganska livlig sådan. Men det är ju som det ska vara.

Igår eftermiddag var Sessan otroligt trött oc hängig. Jag kan erkänna att jag kände mig lite orolig för henne. Jag vill absolut inte att hon ska bli sjuk igen. Men imorse var hon som vanligt och gick glatt upp ur sängen.
Vår tjej är som en gudagåva på morgonen. Det är aldrig några problem. Hon går upp och klär på sig. Tittar lite på teve. Äter frukost med pappa. Sedan tittar hon lite på teve igen med sin bror. Efter det kutar hon iväg till bussen . Nöjd och glad.

Nu ska jag ta och försöka komma på något att ha till lunch. Alltid knepigt det där…
Ofta kör man på i gamla hjulspår med samma gamla rätter. Men samtidigt så går maten hem.
Ungarna gillar det jag lagar och det är ju huvudsaken. Grönsaker blir det aldrig något över eftersom vi har en liten prins som älskar att rensa faten på kokta morötter, ärtor och broccoli. Mums…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *