Hur kan det ske??

DETTA är så sjukt att man blir mörkrädd!

”Pappan i Vetlanda dömdes till rättspsykiatrisk vård för hundratals samlag med sin minderåriga dotter. Nu har kommunen beslutat att pappan även i fortsättningen ska få ha vårdnaden av henne, skriver Vetlanda-Posten. Detta trots att den före detta fosterpappan har begärt att få vårdnaden om flickan.”  Citat från Aftonbladet.

Hur kan detta ske i vårt Sverige? Hur kan man låta en pappa som har våldtagit sin egen dotter hundratals gånger ändå få vårdnaden? Vad är det för kommun som låter detta hända?

Frågorna är många….

Vansinnigt är vad det är.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur kan det ske??

  1. Soulsister skriver:

    Man blir arg,ledsen och förtvivlad över att det kan ske! Det FÅR inte hända. Men tyvärr är det vanligar än man tror, bara en promille rapporteras via media….socialtjänsten och psykiatrin har stora brister..OCH det blir inte bättre av att man fortsätter skära ner på våra verksamheter.

    Kram

  2. Liv skriver:

    Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *