Graviditetsillamående

Jag mår ganska bra just nu. Graviditetsillamåendet börjar gå över, vilket är grymt skönt. Fy, vad trött jag är på att må illa och kräkas. Jag har ju mått som sämst på kvällarna då jag har haft svårt att få i mig mat.
Men nu hoppas jag att det är på väg att gå över. Jag längtar efter att kunna njuta av mat igen och slippa må illa av alla dofter. För att inte tala om kaffe. Fy, vad jag mår illa av kaffedoft.. Jag som älskar kaffe i normala fall. Nu hatar jag det. Tänk vad en graviditet kan förändra en..
Och nu har jag även börjat klaga över att hans roll on luktar för starkt när han kommer hem om kvällarna. Så jag har tvingat honom att byta tröja. Så kan det bli när ens kvinna är gravid..

Det har inte blivit så mycket bloggande för min del den sista tiden. Har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn så mycket. Men jag hoppas att jag kan börja igen så smått.

Det här inlägget postades i Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

2 svar på Graviditetsillamående

  1. staffan skriver:

    Hello Liv! Kul att se dig i cyberrymden igen! Det finns nog en väldigt bra förklaring till att du reagerar på dofterna så starkt, samt mår illa….men nu går allting i dur igen, och solen skiner över Livs fina hem :O)S

  2. Liv skriver:

    Hej!! Tackar! Ja,idag har vi ganska solen och det känns gott! Kramkram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *