Bara en gravid kvinna tänker på biskvier mitt i natten

Jag har tagit en ny ren tröja idag, vilket jag får göra varje dag. Jag känner mig värre en min lille tvååring och får byta kläder offtare än honom. 
Jag spiller betydligt mer. Ständigt går jag omkring med fläckar på magen. Känner ni igen det, ni som är gravida? Det är alldeles hopplöst!

Fast just nu går det i och för sig inte åt så mycket kläder till prinsen. Han vill ständigt gå utan. Helst utan blöja också. Fast jag föredrar nog att ha kläder på mig, även om det skulle gå åt mindre tvätt om jag var utan.

Nu har jag en liten parvel här som går omkring med sopkvast och skyffel. Antar att han känner att han måste göra en god gärning eftersom mamma inte har städat här i ateljen på ett bra tag. Fast sanningen är nog den att han helst vill leka och aktar man sig inte kan man få en sopkvast i huvudet. Då kanske man hade vaknat till. För vakna behöver jag och dessutom är jag godissugen. Jag kan erkänna att jag har varit och nallat ett choklad ur sessans godispåse. Hoppas att hon inte blir arg på sin mamma.

Apropå sug. Här om kvällen när vi hade gått och lagt oss och legat en bra stund händer följande…
Efter en halvtimmes tystnad känner jag ett enormt sug, och inte på vad som helst.
Jag vräker ur mig, ”Gud vad jag är sugen på en biskvi!” så maken vaknar med ett ryck. Då vänder han sig om och börjar skratta. ”Bara en gravid kvinna tänker på biskvier mitt i natta.”

Nästa dag köpte han ett paket beskvier med sig hem. Gulligt gjort,  tycker jag.
Nu vet jag vad vi ska ha till eftermiddagsfika. Längtar redan..

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bara en gravid kvinna tänker på biskvier mitt i natten

  1. Staffan skriver:

    Heja heja Liv! Du bär ju på ännu ett litet (fast stort) mirakel :)Innan mina små guldklimpar kom, så hade frun craving på kexchoklad 🙂 Go¨å gla….Kramiz / S

  2. Anonymous skriver:

    Mums, kexchoklad är ju också smaskigt.. 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *