Rena ungar, rena fötter och ett rent golv


Ungarna badar i badkaret. Jag sitter på toan med min kaffekopp som består av hälften kaffe och hälften mjölk. Jag vandrar ut i köket för en påtår. När jag tar i kaffekannan skriker sessan plötsligt som en stucken liten gris. ”MAMMA KOOOM!!” Jag ställer ifrån mig kaffemuggen och rusar, med min stora mage i vädret in i badrummet. I mitt huvud ser jag framför mig olika hemska scenarier medan min mage blir stenhård av en sammandragning. Jag antar att gravida kvinnor inte ska rusa genom hallen i panik..

När jag kommer in i badrummet får jag se hur Prinsen står upp i badkaret och stampar med båda fötterna i vattnet. ”Plaska mamma, plaska” säger han och ler brett som bara en busig tvååring kan. Man kan nästan tro att han är ”Bigfoot” så som vattnat skvätter över hela badrummet och ut i hallen.
Nere i badkaret ligger Sessan och ler lite förtjust åt vad sin bror har för sig, samtidigt som hon försöker se allvarlig ut.
Nu märker jag hur mina strumpor är dyngsura eftersom jag befinner mig mitt i en ny syndaflod. Jag tar alla handdukar jag kan komma åt och slänger ut dem på golvet, medan jag befaller en prinsen att sitta ner. Men varför ska man sitta när man kan ha kul och plaska så det står härliga till?

Jaja, nu har jag i alla fall rena ungar, rena fötter och ett rent golv…

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Rena ungar, rena fötter och ett rent golv

  1. Soulsister skriver:

    *skratt* haha…det är känner jag igen. Sonen brukar också göra så…man får ju halt panik haha.
    Hoppas du och magen mår bra
    många kramar från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *