En rostig macka


I den gröna gungfåtöljen satt prinsen och dinglade med sina ben i morse. I handen höll han i något som han knaprade han på. Det visade sig vara en ”rostig” macka, som han själv utrycker det. Den hade han hittat i fönsterkarmen. Igår hade han förmodligen lyckats smuggla dit en rostad macka utan att någon märkt det, och den smakade mycket bättre idag.

Sessan rusade precis in genom dörren. Idag har hon varit och lekt hos en kompis som bor i närheten, och nu är hon alldeles slut och trött. Men de har alltid så roligt när de leker och skulle nog kunna leka hur länge och ofta som helst. Härligt.

Just nu har någon hicka i min mage. Tänk att man har en liten krabat där inne. Lika ofattbart varje gång…
Nu har vi ju skaffat en vagn som väntar på honom. J Snart ska jag gå igenom alla babykläder och se vilka jag ska spara och sedan får jag tvätta dem. Men sånt är ju bara roligt. Har ju sparat det mesta från när Prinsen var liten. Men vi måste nog köpa en byrå som vi kan ha alla babykläderna i.

Nu ska jag gå och fixa lite kvällsmat till några hungriga magar.

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *