En söndrig tand

Sitter och väntar på att telefonen ska ringa. Har nog kollat om den funkar cirka hundra gånger den senaste timmen. Är rädd för att en liten pojke ska lyfta av luren. Han är ju störtförtjust i telefoner.

Jag har haft lite ont i en kindtand ett tag och igår gick en stor bit av. Usch, det kändes inte speciellt underhållande att sitta med en bit tand i handen. Vill inte alls gå till tandläkaren just nu. Jag har inte varit där på flera tusen år. Dumt nog.
Men nu har jag ju inget val och jag ser inte fram emot den kommande räkningen. Det är ju svindyrt nuförtiden. Och nu när julen står för dörren kommer ju inte en fet tandläkarräkning särskilt lämpligt.

Det första jag gjorde imorse var att ringa och försöka få en tid. Mina föräldrar hade rekommenderat en bra privat tandläkare. Jag frågade om de tog emot nya patienter. Men nä, det gjorde de ju inte. Hon rabblade upp en massa ”varför” men inget jag kan komma ihåg nu.
Då betättade jag att mina föräldrar var kunder och att de rekommenderade dem. Då blev det ett annat ljud i skällan och helt plötsligt var det ju inte alls omöjligt att jag kunde få en tid hos dem. De skulle ringa under dagen, men har ej ringt ännu.

Hoppas de ringer snart så jag kan få det hela överstökat… :/

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *