Jag är konstant hungrig!

Nu är det mindre än en månad kvar till beräknad förlossning. Det känns i kroppen.
Nu har jag dessutom blivit förkyld med halsont, så jag är tröttare än vanligt.
Men en sak är densamma. Jag är konstant hungrig och vill äta hela tiden. Har precis ätit ett gäng rostade mackor, men jag längtar redan till lunch.

Känner att det är mycket jag skulle vilja göra nu inför advent. Det finns ju så mycket att pyssla med när man har hus. Men jag önskar att jag hade mer ork. Nu blir jag andfådd bara jag går två meter och ben och rygg värker.

Fast det går ju fort nu och snart är tiden inne för en liten bebbe att komma ut. Nu har den där oron inför förlossningen förvandlats till ren längtan. Nu vill jag bara att bebben ska komma, så får det gå till som det vill. Fast en sak kan han ju få göra först där inne i magen, och det är att vända sig. Det hade känns betryggande. Ännu har det inte skett.
Idag ska jag till barnmorskan så vi får se om jag får någon tid för ett vändningsförsök.

Det här inlägget postades i Barnen, Jul, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag är konstant hungrig!

  1. Moniqa skriver:

    men va skoj att det går framåt. Och vet du…jag ska bli farmor i maj om allt går som vi vill! Första barnbarnet. *hihi* Ska hålla tummarna att din krabat vänt sig åt rätt håll. Må så gtt det går och var rädd om dig. *varma kramar*** 🙂

  2. Ingela skriver:

    Vad kul att du ska bli farmor! Hoppas att allt går bra! 🙂 Tack för kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *