Äntligen har han vänt sig!

Jag sitter här och snörvlar och är så ofantligt trött. Min förkylning gör att jag sover ännu sämre på nätterna och det är så jobbigt. Näsan täppar igen så fort, trots nässpray, och jag vaknar jämt av att jag har svårt för att få luft. Sedan gör ju värken i höfterna inte det bättre. Men, men… det är bara att hålla ut nu..

Nu till det roliga.
Igår förrgår var jag ju hos barnmorskan och det konstaterades att bebben faktiskt har vänt sig och ligger med huvudet där den ska. Så himla skönt att få det beskedet. Men det krävdes två barnmorskar som fick känna på min mage för att vara på den säkra sidan.
Nu har ett orosmoment försvunnit och jag slipper in till sjukhuset för ett vändningsförsök. Det är jag så tacksam över. Så nu kan han få komma ut när han vill. Jag är redo. Bara den här förkylningen vill släppa så jag kan samla lite kraft till förlossningen.

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Äntligen har han vänt sig!

 1. Staffan skriver:

  Jag önskar dig all lycka under den stora händelsen 🙂 Kram / S

 2. Myra skriver:

  Så skönt att h*n vänt sig. Jag gjorde vändningsförsök med MellanMyra och det var något av det värsta jag gjort. Väljer förlossning tio gånger om!

  Och krya på dig nu.
  Kram 🙂

 3. Ingela skriver:

  Tack Staffan!! 🙂

  Kram!

 4. Ingela skriver:

  Myra, ja, det är såå skönt! Nu slipper jag gå och oroa mig för det. 🙂

  Tack och kram!! 🙂

 5. Helen skriver:

  Jag sa det väl……han skulle vända sig. Så härligt!

  Lycka till nu när det är dags.
  Kram från Helen – *Min sida*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *