Jag är fortfarande tjock om magen (bild)

Jag kanske bloggar mindre just nu, men jag blir i alla fall inte mindre till storleken. Jag är fortfarande tjock och tjockare lär jag bli om inte bebben tittar ut idag. Men det är väl knappast troligt, även om jag skulle önska att den kom igår.
Är nu i vecka 37 och det börjar bli riktigt tungt. Jag är så trött och så hungrig och längtar så efter julmat.
När jag sitter och surfar på Aftonbladet kommer jag på mig själv med att klicka på alla matlänkar som finns, sedan dräglar jag som en hund och önskar att jag hade haft en personlig liten kock i mitt kök som hade kunnat tillreda den mest underbara maten en gravid kvinna kan tänka sig. Har en julskinka i kylskåpet som jag snart ska gå lös på.

Tyvärr orkar jag inte blogga så mycket just nu, men jag hoppas att ni har det bra och att ni tar det lugnt i julrushen!

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag är fortfarande tjock om magen (bild)

  1. sara skriver:

    Så fin mage och sååå stor!!! Jag längtar tills lillen kommer ut….

  2. Ingela skriver:

    Tack!! Längtar också… vill att han ska komma nu bums! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *