Lite skitsnack..


Se söta babyfrisyrer på Allt om barn. Det är himla gulligt när bebisar har mycket hår.

Här hemma brukar Sessan göra frisyrer på Prinsen när de badar. Sessan tycker det är hur kul som helst, medan Prinsen ser mindre road ut. Värst är när mamma ska tvätta håret på honom. Han blir alldeles till sig och skriker som om döden vore nära.

Apropå Prinsen. Han har varit så duktig nu och gått på pottan i hela två veckor. Han springer själv till pottan och kissar, häller det i toan och sploar. Så himla skönt att det äntligen har lossnat, vi som har försökt så länge. Nu är det bara nummer två som också ska hamna i pottan. Nu brukar han passa på att göra det i nattblöjan.
Här om dagen kom det i kalsongerna och det var ingen höjadare alls.. Varken för honom eller för mig. Det var så gräsligt att jag slängde kalsongerna i soptunnan och slängde in ungen i duschen. Men dessa olyckor får man ju räkna med.

Nä, nu får det vara slut på skitsnacket…

Här tittar två väldigt trötta barn på tv. Lille bebben sover och jag är hopplöst kaffesugen. Snart vaknar han nog och är hungrig. Kanske tar jag med mig honom ut en sväng lite senare. Jag bara måste få känna på den kalla friska luften och njuta lite av vintersolen.

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite skitsnack..

  1. Helen skriver:

    Hej där.
    Hur är det med förkylningarna?? Såg ju att du skrev att du satt med toning häromdagen, nyfiken på vad det blev för färg ju..*ler* Måste oxå ta o tona håret igen, har börjat växa ut riktigt mkt nu. Är inte direkt lika snyggt längre då heller.

    Ha nu en mysig fredagskväll.
    Kram

  2. Helen skriver:

    Ja barnen o Hasse har haft magsjukan, men jag har iaf hitills sluppit. Hoppas att det fortsätter så oxå.
    Tråkigt att lillkillen har blivit förkyld, hoppas att den går över snart på honom. Mmm tacos är alltid gott. Hade lite folk förra helgen o gjorde då tacos för det var vad Adam ville ha, gjorde på 2 kg köttfärs, det tog slut alltihop..*ler* Kul när det går åt, då är det som det ska.
    Nä ikväll blir det inget direkt sånt iom att man får ta det lugnt med magarna nu. Barnen ville ha gröt så det blir det. Får väl ta nåt smaskigt i helgen sen istället.

    Ja det där förstår jag hur det känns. Jag sitter just nu under trappan vid ett skrivbord. Var faktiskt o kollade på en lgh idag som skulle passa så kanonbra. En etagelgh på 5 rok, o då är det ett litet kontor, perfekt för mina pysselsaker o till datorn, men vi får väl se. Det var en annan familj som hade första tjing, men håll tummarna.

    Ha en riktigt mysig kväll o hälsa familjen så gott.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *