Konststycke..

Ibland lyckas man med konststycket att få både pojkarna att sova lite samtidigt. Som nu. Allt för ofta får jag stå med en gnällig 6 kilos bebbe på axeln och samtidigt försöka somna Prinsen i vagnen. Brukar gå sådär.
Idag hade jag lite tur. Det är ju skönt att få lite paus.
Så nu sitter jag här och käkar på mitt äpple. Det är ju gott med frukt, fast frestelsen var stor att nalla lite från chipspåsen som ligger i skafferiet. Men jag lyckades stå emot.

Utanför är det faktiskt lite sol, fast man kan skymta ganska mörka moln i horisonten. Hoppas att det inte är regn som är på väg in. Det kan vi vara utan, tycker jag. Det är ju sol vi behöver.

Natten har varit ganska bra och bebben har vaknat på de tider han brukar och somnat hyfsat fort efter sina måltider. Jag slocknar ju som vanligt med detsamma efter att jag ammat honom. Jag är ju så otroligt trött, och när morgonen kommer vill jag verkligen inte stiga upp ur sängen. Men när man väl kommer upp och får i sig lite frukost och kaffe så funkar det ganska bra.

Idag får vi se vad vi hittar på. Först och främst ska jag fundera ut vad vi ska ha till lunch. Det kan ju vara nog så krångligt. Svårt att hitta på nya rätter så man kör gärna samma om igen. Inte lätt det där..

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *