Helgen

En underbar helg börjar ta slut!

Igår hade vi besök av min bror och hans fina familj. Jag bjöd på klyftpotatis, kycklingfilé, tatsiki och sallad. Till efterrätt blev det kladdkaka med glass, grädde och kolasås. Chips och choklad till melodifestivalen.
Det var verkligen en lyckad kväll och jag är tacksam över att den äntligen blev av. Har ju pratat om att de skulle komma så många gånger.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Det blev ganska sent igår och idag har både vi och ungarna varit trötta. Då är det skönt att bara få slappa.

Imorgon är det dax för utvecklingssamtal på Sessans skola. Ska bli spännande. Alltid kul att få komma dit och se allt hon gör.

Apropå skolan, så är det fortfarande ovisst om hur det ska bli till hösten. Vilka barn som kommer att få flytta och så vidare..
Den tänkta omorganiseringen är tydligen större än jag trodde och vi känner oss mer förvirrade nu än innan. På mötet var det såklart upprörda känslor om att kommunen bara har tigit och att vi inte har fått någon skriftlig information om vad de har för planer. De hade bara tänk smyga igång det utan att informera. Sånt bli man ju arg på, och man undrar ju över vilka nötter det är som bestämmer.

Nåja, vi får väl se vad som händer… Än så länge är allt så ovisst. Tur att vår Sessa är trygg av sig och inte speciellt orolig. Men det finns ju såklart andra som tycker det är hemskt att kanske behöva byta klasskamrater och skola.

Men vi får väl se vad som händer.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *