Poppis hos ungarna

Ni kan tro att jag var poppis hos ungarna idag, när jag gräddade en massa våfflor. De åt, och åt, tills de nästan fick ont i lilla magen.
Prinsen och jag hade hunnit handla innan tjejerna kom och det var kanske tur det. 

Han tycker det är så kul att gå till affären. Då blir han genast en stor kille, som ska hjälpa mamma att bära varukorgen.
”Kan själv” säger han och släpar den tunga korgen över golvet. Ibland stannar han för att kolla in lite godsaker. Idag kunde vi inte låta bli att köpa med oss ett ckoklad. Gräddnogat är ju så gott att man skulle kunna mörda för en bit.
Bebben tyckte det var mindre kul att besöka affären denna dag. Han ville inte alls ligga i sin vagn. Han gnällde och var alldeles röd i ansiktet av ilska. Och jag höll på att svettas ihjäl av stress. Att besöka en affär med en styck skrikig bebis, är inte bra för hjärtat.
När vi sen äntligen kom ut igen, så somnade han som en stock och sov en bra stund. Skönt för mig som kunde fixa ordning i köket innan tjejerna skulle komma hem.

Idag har solen visat sig från sin allra bästa sida. Den har lyst på oss från en klarblå himmel, fast det har varit ganska kallt för övrigt. Känns som om vintern är tillbaka. På baksidan har vi fortfarande lite snö kvar, som kom för ett par dagar sedan. På de platser där solen inte kommer till, ligger det ju kvar lite längre.

Nu är jag så trött. Eftermiddagen och kvällen var jobbig. Bebben mådde dåligt och ville att jag skulle bära honom hela tiden. Och han är ju så tung nu. Man orkar ju inte, men man orkar ju inte höra på hans gnäll heller.. Känner mig helt slut i armar, axlar och rygg.
Jag var tvungen att bada honom också. Han hade spytt så mycket att han bara osade kräk.
Både Sessan och prinsen älskar när han ska bada. De sitter runt baljan och pratar med honom. Sessan springer alltid och hämtar kameran för att filma och ta kort. Fast idag blev hon arg på den för att den inte funkade. Jag blev förvånad över att hon inte slängde kameran i papperskorgen bland alla blöjor. Den lever ju sitt eget lilla liv och strejkar ibland, dumt nog. Väldigt irriterande.

Nu väntar sängen.
Är så trött att ögonen går i kors och jag ser två datorer. 

Kram på er och sov gott!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *