En kväll med Helge Skog

”Mmmm… hörs det från den gröna fåtöljen.
Den som vår lilla sessa ofta sitter i när hon tittar på TV. Vilket är alldeles för ofta, om mamma får tycka. 
Ikväll tycker Sessan maten ser god ut i ”Halv åtta hos mig”.
”Mmm…jag tycker också det ser gott ut. Fast det där gröna som ligger ovan på, det kan jag ta bort. Det kan jag slänga på golvet, så kan katten käka upp det…Hahaha!” flinar hon och tittar med ena ögat på sin mamma.

Sedan skrattar hon åt Helge Skogs skämt. Han är nog värsta idolen hos sessan just nu. Hon diggar honom skarpt och tycker han är dörolig.
I kvällens avsnitt sa en av deltagarna att han var en typiskt ostmänniska.
”Jaha, där ser man, en ostmänniska. Hälften ost och hälften människa” kommenterar Helge. Då skrattar sessan nästan ihjäl sig..

Jag sitter i soffan och somnar liten bebis. Han ligger helt stilla i min famn och tittar mig djupt i ögonen. Det känns så gott att jag nästan går i bitar av kärlek till det lilla knytet.
Prinsen har redan gått och lagt sig. Han är lättsomnad den lille grabben. Man behöver bara följa med honom in i sovrummet, stoppa om honom och säga Godnatt, sedan vill han att man ska gå ut meddetsamma, så han får sova.
”Gå härifrån, mamma” säger han och pekar på dörren med hela armen. Det är bara att lyda. Jag går ut och stänger dörren efter mig. Efter fem minuter sover ungen. En lättare unge får man leta efter. I alla fall vad gäller somning.

Ikväll var det nog rekord. Kvart över åtta sov alla tre. Otroligt.
Nu ska jag gå och pösa i soffan med min man och dricka proviva. Ja, jag har ätit pizza ikväll. Det gillade inte min mage.
Lite priviva nypon gör susen.

See you later!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *