Lördag

Redan lördag. Tänk vad tiden rusar…
Snart är det påsk…

På påskafton ska vi på 90-års kalas. Det är ju inte varje dag man är på. Det är min farmor som fyller 90 år. En gedigen ålder får man säga. Hon ska samla hela stora familjen, och vi blir väl ca. 70 personer. Det blir kul.
Själv måste jag hitta lite finkläder som jag kan ha på mig. Just nu är det inga finbyxor som går på mig. De går liksom inte att knäppa i midjan. Förstår inte varför. De måste ha krymt.

Jag har precis svarat på ett mail. Ett mail som jag fick för ett bra tag sedan. Jag har bara inte vetat vad jag skulle svara. Men nu har det äntligen blivit skickat. Ett mail med ett intressant innehåll. Kan kanske bli något kul i framtiden. Vi får väl se.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Jag var iväg i går och kom hem ganska sent. Prinsen är förkyld igen ooch inte på något vidare bra humör. Maken är jättetrött efter en lång och jobbig vecka. Ja, det är nog bara Sessan som är pigg på att hitta på något. I eftermiddag ska vi i alla fall göra fler våfflor. Det var så gott sist, att vi har blivit sugna på fler.

Underbart är det i alla fall att det är helg!

Hoppas att just du får en underbar och skön ledighet!

Ta hand om dig!

Kram

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lördag

 1. Tonårsmorsa skriver:

  90 år. Vilken hedervärd ålder. Det måste verkligen firas!!

  Roligt med spännande mail! Kram och hoppas du får en fin helg! ?

 2. Anonymous skriver:

  Ja, det ska verkligen firas. 🙂

  Tack detsamma!

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *