Varför kan jag inte sova?

Bebisen fortsätter sova som en stock om nätterna. I sex nätter nu har han sovit sött  i sin spjälsäng. En duktig liten grabb.
Och bara en av dessa nätter har jag själv sovit gott. Tänk om lilla mamman också kunde sova lika fint?
Här går jag och undrar varför jag fortfarande är så trött? Jag kan ju för sjutton inte sova! Jag somnar som en klubbad höna på kvällen, men vaknar efter några timmar. Sen är det kört. Trots min enorma trötthet kan jag inte somna om. Tankarna börja mala i hjärnan på mig. Efter ett tag blir jag frustrerad över mig själv. Här har jag en fyra månaders bebis som sover hela natten i sin säng och så kan inte jag sova!! Grrrr……

Kanske får jag också börja med havregrynsgröt??

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *