Baddräkt endast upp till stl. 128. Varför då?

Vi ska åka till Lalandia i år igen. Det ska bli otroligt kul att får komma iväg på en liten semester. Och Sessan hon har längtat tillbaka dit enda sedan vi kom hem förra gången.

Har letat baddräkt till henne. Tänkte skicka efter från HM, men jag blev besviken över att de inte säljer baddräkter i hennes storlek. Då är det bara bikini som gäller. Hon vill inte ha bikini. Man kan ju undra varför de bara säljer det?

Jag surfade vidare till Lindex, och det var samma sak där. Baddräkt finns bara upp till 122. Korkat! Jag tycker att det borde vara en självklarhet att det ska finns baddräkt i alla storlekar. Små flickor ska väl få slippa ha pyttesmå bikiniöverdelar på sig. Det passar inte och är dessutom krångliga att ta på.

*muttrar för mig själv*

Det här inlägget postades i Barnen, Kläder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Baddräkt endast upp till stl. 128. Varför då?

 1. Agnetha skriver:

  Hej!
  Vi känner inte varandra men jag läser din fina blogg lite då och då. Jag har en flicka som är som din Sessa och vi har hittat baddräkter på KappAhl och Stadium till henne.
  Ha det gott.

  mvh
  Agnetha

 2. Ingela skriver:

  Hej!!

  Tack för att du läser min blogg! 🙂
  Och tack för tipsen! och ska kika där.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *