Bus

Vi satt i hammocken och läste böcker, prinsen och jag. I famnen hade jag lilla bebben som var gosigt inlindad i en liten filt. Innan jag visste ordet av hade han somnat. Att gunga i en hammock verkar vara ett utomordenligt sätt att somna små bebisprinsar på. Och mammor också, för den delen… Vem älskar inte att ligga där och halvsova när man får möjlighet? Det finns ju nästan inget bättre.

Just nu är det fullt ståhej i trädgården. Sessan försöker lära prinsen att cykla på sin blåa lilla cykel. Detta gör hon genom att själv cykla, och så springer prinsen bredvid, med en röd cykelhjälm på huvudet.
När andan faller på slänger han vatten på henne från en spann. Detta mottogs inte så väl till en början, men nu verkar det hela ha blivit en lek och Sessan blir bara blötare och blötare. Sessan hon skrattar medan prinsen försöker att pricka henne när hon susar förbi honom.

Tänk att det kan vara så otroligt kul att blöta ner sig…

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *