Fönsterputsning!

Sitter och lyssnar på Koltrastens glada sång. Så vackert! Jag var tvungen att öppna altandörren.
Det är en fin kväll och solen skiner. Idag har vi sluppit regnet. Skönt!
Nu behöver det inte komma mer regn på några veckor känns det som. Nu när sommarlovet börjar vill vi känna att det verkligen är sommar.

Idag har jag passat på att putsa fönster. Eller ska jag kanske säga, tvättat fönster. För de var så otroligt smutsiga. Värre fönster har nog aldrig världen skådat denna sida sekelskiftet! Och vårt hus verkar vara spindlarnas paradis. Våra arma fönster var alldeles fulla av spindelnät. Hemska rackare!
Sammanlagt har jag puttsat 26 rutor, så jag behöver kanske inte skriva att jag är trött och har ont i armarna i skrivande stund. Dessutom börjar jag bli förkyld och har rysligt ont i halsen. Vill inte bli sjuk!! Känns inte alls som ett lägligt tillfälle att bli sjuk. Inte nu när sommarlovet är här och jag har tre barn att sysselsätta här hemma.
Ska gå och ta mig en kopp te och krypa upp i soffan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *