Drömmar om ett vackert sovrum…


Stilrent, med säng från Ellos

Phuu…har just storstädat badrummet och gästtoan. Kan säga att jag är ganska glad för att det är svalt ute idag. Trots det öser svetten av en. Men det är skönt att få lite städat. Nu är det ”bara” resten av huset kvar…

När jag ska städa vårt sovrum blir jag så deppad. Det är så tråkigt och rörigt. Kan liksom aldrig hålla ordning där. Jag har en stol som jag lägger kläder på. Och jag kan bara säga att högen med kläder är ungefär en kilometer hög.
Sovrummet är något vi aldrig har prioriterat. Önskar att vi hade ett vackert stilrent sovrum med gardrober som har såna där fiffiga förvaringssystem från tex. IKEA. Men frågan är om det hade hjälpt… Jag är hopplöst slarvig när det gäller kläder…

Nu ska jag ta en paus och göra lite mat till oss. Tänkte ta det enkelt idag med köttbullar och makaroner.

Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *