Cykelhajk med skolan

Har precis varit på cykelhajk med skolan. En prövning må jag säga. En prövning för en ganska otränad kropp som min.

image

Vi cyklade 15 mil på tre dagar genom ett blomstrande Skåne. Sov i tält på nätterna och jag frös som en liten gris. Ingen sömn fick jag. Men det var bara att bita ihop och bege sig upp på cykelsadeln igen, med öm rumpa. Cykelhajk är inget jag kan säga att jag älskar precis, MEN jag genomförde dessa 15 mil och kom i mål! 🙂

image

image

Lunchpaus vid Odensjön…

image

Vackra Skåne med dess alla rapsfält…

image

Vid lägerelden…

image

Slog läger vid Ringsjön. Blåste rejält alla dagarna så det var tufft i uppförsbackarna kan jag lova…

image

Jag tar cykelpaus. Trött och sliten…

image

Sommaren på gång med härlig grönska…

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *