Igår hade jag en mysdag med barnen i Lund…

image

Efter lunch drog vi till Lund i det fina vädret. Kändes gott och komma iväg på en liten utflykt. Jag kan ibland dra mig för att åka iväg själv med barnen, men det måste jag bli bättre på. Gårdagen blev jättelyckad. Vi besökte Kulturen och började med en liten mysfika där.

image

image

Sen blev det lek och självporträttsmålning…

image

Söt liten kämpe med svärd och sköld.

image

Promenad genom stan…

image

Åt jättegoda danska korvar. Bättre än MacDonalds tyckte Sessan. Och jag håller med.

image

Prinsen köpte nya brillor hos Tiger. Lagom pris i den affären. 😉

image

Paus i väntan på bussen hem…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *