Unnar mig ett skumbad…

Känner mig riktigt dassig idag. Unnar mig ett skumbad, vilket jag mycket sällan gör. Detta trots alla andra måsten jag känner jag måste ta itu med. Jag har lovat mig själv att beta av en lista. Men listan finns bara i mitt huvud än så länge. Måste plita ner den på ett papper. Blir stressad av att ha allt huvudet.

Inatt vaknade Lillprinsen vid tretiden. Då hade han kissat ner sängen. Sedan sov han hos mig resten av natten. Blev dock inte mycket sömn över till mig. Så när huset började vakna vid sextiden i morse var jag trött bortom all kontroll..

Nu ska jag bada färdigt. Sen blir det att försöka beta av några måsten, innan barnen ska hämtas. Mina fina ungar. Det bästa i livet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *