Min dag!

Igår var det min dag. Jag fyllde…eh…25..eller nått..
Dagen började med huvudvärk, så jag var ofattbart trött hela dagen. Men lite firande blev det på kvällen då mamma och pappa kom och överraskade mig med smörgåstårta. Jättegott och mysigt. Äter en bit nu till lunch. Smörgåstårta med tonfisk är verkligen en favorit i vår familj. Ungarna åt som små hästar.

Nu sitter jag här med kaffet. Det är redan lunch. Jag har ej gjort något ännu idag. Inatt sov jag dåligt pga. en liten parvel som låg hos mig men som vaknade stup i kvarten. Lillprinsen sover fortfarande dåligt periodvis och det är så jobbigt att aldrig få känna sig utvilad. Hur ska man kunna göra något då? Hoppas det vänder snart. Han blir ju större. Men precis som Sessan när hon var liten så har han problem med snarkningar. Och ibland verkar det som om han vaknar av det själv. Sessan växte ifrån problemen och jag hoppas Lillprinsen och gör det.
Det var ju nära Sessan fick sina halsmandlar bortopererade, men det blev aldrig av eftersom hon jämt var lite småförkyld och kunde inte sövas ner. Kanske tur i efterhand, för plötsligt hade hon växt ifrån problemen och sov mycket bättre utan så mycket snarkningar. Jag hoppas det vänder snart för Lillprinsen. Det är ju jobbigt för honom också att inte kunna sova ordentligt.

Nu ska det göras lite nytta här. Önskar er en skön dag! Våren är här hörrni! Känns skönt att se alla vårblommor som börjar sticka upp ur den mörka jorden. Njut!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Min dag!

  1. RackarTuss skriver:

    Grattis – en gång till – till de *harkel* 25! 😉

  2. ingela skriver:

    Hihi, Taaack! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *